SmartBusinessSoftInterExpoCenterSBSFieldService

Имаме удоволствието да обявим, че екипът на Смарт Бизнес Софт с нетърпение очаква да участва като изложители в най-голямото бизнес събитие на годината в областта на архитектурата и строителството – Международната бизнес изложба Архитектурно-строителна седмица. Събитието ще се проведе от 3 до 6 април 2024 година в Интер Експо Център – София.

Нашето присъствие на изложбата е особено значимо този път, тъй като ще представим нашето последно иновативно решение – SBS Field Service. Разработеният от нас софтуер вече се използва от редица големи компании, които са подобрили ефикасността на своите служители и обслужват по-качествено своите клиенти.

SBS Field Service е създаден с цел да оптимизира и подобри управлението на сервизната дейност, като предлага функционалности за планиране, управление и анализ на работните процеси. Убедени сме, че нашият софтуер може да добави значителна стойност към вашия бизнес и да ви помогне да превърнете сервизната дейност в печеливш сегмент.

Нашият щанд с номер Д6 в зала 4 на Интер Експо Център – София ще бъде отворен за лични срещи и демонстрации на SBS Field Service. Освен това, с удоволствие ви каним на нашата презентация на 04 април от 13:00 часа, където нашите лектори – Ганчо Ганев, Ивайло Демирев и Иван Аржентински, ще споделят ценни познания и опит на теми, свързани с превръщането на сервизната дейност в успешен бизнес и внедряването на изкуствен интелект в бизнес процесите.

Не пропускайте възможността да се запознаете с нас и да научите повече за това как SBS Field Service може да ви помогне да увеличите ефективността и рентабилността на вашия бизнес.

Очакваме ви с нетърпение!

 

//smartbsoft.com/wp-content/uploads/2020/08/footer_logo_deep-1.png