ERP.net

Платформа за цялостно управление на бизнеса

КРАТКО ПРЕДСТАВЯНЕ

ERP.net е ERP платформа, насочена към малък, среден и голям бизнес, която напълно изпълнява изискванията на нашите клиенти. Тя е лесна за използване и осигурява цялостен контрол над основните бизнес процеси.

ERP системата обединява всички ИТ компоненти в една компания, включително телекомуникационните решения, CRM (Customer Relationship Management), онлайн магазина и други. ERP заема централно място при дефинирането и управлението на бизнес процесите, управлението на корпоративните ресурси, производство, сервиз, управление на склад, доставките, продажбите, маркетинговите кампании, финансите и счетоводството, човешките ресурси и други.

Иновативната технология ни дава възможност да разработваме допълнителни решения, в зависимост от специфичните изисквания на всеки отделен клиент, като в същото време се запазва безпроблемното преминаване към нови версии.

ОСНОВНИ ПОЛЗИ

Автоматизира основните процеси и дейности в компанията

Намалява оперативните разходи и повишава производителността

По-добър контрол на дейностите и сигурност на данните 

Подобрява взаимоотношенията с клиентите и проследимостта

По-добра производителност и ефективност на бизнеса

Подобрено управление на запасите и доставките


Без голяма начална инвестиция
ERP.net се предлага по модела SaaS (софтуер като услуга), при който внедряването е значително по-бързо и лесно и гарантира по-високо ниво на сигурност и надежност, в сравнение с традиционното инсталиране на място. Облачният модел на работа осигурява на потребителите постоянен и непрекъсваем достъп до информационните ресурси на компанията от всяка точка, свързана с Интернет. Друго важно предимство е спестяването на разхода за сървър, база данни и администрирането му.
 
Винаги на актуална версия

SaaS моделът гарантира на клиентите ни, че ще работят винаги с последната версия на ERP решението. Най-новата версия на EnterpriseOne® ERP се използва от най-малките до най-големите клиенти още от момента на пускането й.
 
Възможност за външни приложения

ERP.net е една от първите ERP системи със собствен интерфейс за разработка на приложения от външни разработчици (API). Към ERP системата могат да се добавят различни приложения, които да допълват основното решение според нуждите на клиента. Свързаните приложения работят в реално време с ERP.net на един сървър с обща база данни, съхранявайки всички данни в ERP.net.
 
Основни акценти на решението

  • ✓ ERP.net управлява корпоративните Ви ресурси без физическо и времево ограничение;

  • ✓ ERP.net е система от ново поколение – достъпна онлайн през компютър, смартфон и таблет;
  •  

ERP.net е решение от типа “всичко-в-едно”


  • ✓ ERP.net е единна система с вградени модули, които обхващата цялостната бизнес структура и процеси на една компания;

  • ✓ Модулите CRM и BI (Business Intelligence) са изцяло вградени в основната система;
ОСНОВНИ МОДУЛИ
CRM
ЛОГИСТИКА
ПРОИЗВОДСТВО
ФИНАНСИ
СЕРВИЗ
ПРОЕКТИ
ЗА КОГО Е ПОДХОДЯЩО

Ако извършвате дейности в някое от изброените направления,
нашето решение е подходящо за Вас


Производство

Дистрибуция

Търговия на дребно

Транспорт и логистика

Телекомуникации

Строителство

Фасилити мениджмънт

Финансови услуги
СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

Ние сме ангажирани със 100% удовлетвореност на клиентите. Нашите консултанти дават най-доброто от себе си, за да сме сигурни, че надхвърляме очакванията Ви. Доказали сме, че сме надежден бизнес партньор, предлагащ решения, отговарящи на Вашите нужди и бюджет. Ние сме тук с правилните въпроси и най-добрите технологии в индустрията.


    //smartbsoft.com/wp-content/uploads/2020/08/footer_logo_deep-1.png