„Смарт Бизнес Софт“ е най-новият член на бизнес организацията BNI Индустрия, имаща за цел да подобри бизнес средата в България. Компанията ще бъде представяна от Александър Цветанов – експерт с дългогодишен опит в сферата на внедряването на бизнес софтуерни решения от клас ERP и CRM, и управляващ партньор в „Смарт Бизнес Софт“.

Компаниите, които са част от BNI Индустрия имат дългогодишен опит като собственици на бизнеси, които обслужват промишления сектор – строителство, машини и оборудване, енергийни ресурси, спедиция и логистика, управление на проекти, различни видове производства, финансов одит, трудова медицина, застраховане, печат и брандиране, инсталации, експертни оценки и много други.

„В BNI Индустрия срещнахме много професионалисти, които искат да подобрят бизнес средата в България. Вярваме, че споделянето на опит, ценности, идеи и контакти е от ключово значение за изграждането на дългогодишни партньорства и създаване на нови възможности за развитие на всички членове на организацията“, споделя Александър Цветанов – управляващ партньор на „Смарт Бизнес Софт“.

BNI Индустрия е част от BNI (Business Networking International) – международна организация, която помага на своите членове да подобряват бизнес средата на местно ниво и да развиват бизнеса си, чрез структурирана, позитивна и професионална програма за маркетинг чрез бизнес препоръки.

Философия на международната организация е „Печелиш повече, когато помагаш на другите да печелят!“ . Основните ценности, върху които се фокусира са традиции, иновации, признание и отговорност. Силата на BNI Индустрия е в силата на споделените ценности, огромната позитивна енергия, която обединява местните бизнеси и им помага заедно да стават по-умели, по-големи и да оставят по-значим отпечатък.

 

//smartbsoft.com/wp-content/uploads/2020/08/footer_logo_deep-1.png