Компаниите, които предоставят услуги на терен е необходимо да осъществяват контрол и управление на всички ресурси, за да изпълняват качествено заявките на клиентите. Проследяването в реално време на техниците, инвентара и всички детайли около дейностите от решаващо значение, особено за фасилити мениджмънт компаниите, които обслужват различни сгради и предоставят множество услуги.

Една основна полза на софтуерът за управление на полеви услуги (FSM) е възможността да осигури проследяване в реално време на техниците. Това  позволява на мениджърите  да наблюдават тяхното местоположение и хода на изпълнение на задачите. Тази информация от проследяването може да се използва за възлагане на нови поръчки на техници, намиращи се  наблизо, както и за повторно изпращане на служители въз основа на наличността им.

Мобилно управление на техниците

Софтуерът за управление на полеви услуги може да бъде използван на мобилно устройство или таблет. Мобилното приложение позволява проследяването на тяхното местоположение и ход на изпълнение на задачата. От своя страна техниците получават актуализации в реално време за нови  поръчки и имат пълен достъп до необходимата информация за изпълнение на задачата.

Автоматично известяване

Бързото и лесно придвижване на задачите между отделите, автоматичните мейли и нотификации ускоряват времето за изпълнение на всяка задача. Пълното дигитализиране на процеса повишава контрола в реално време във всеки един етап. Последователността на работа е гарантирана без загуба на данни и без нужда от хартия. Проверка на изпълнението, ревизия на отчетените материали, услуги и време.

Проследяване на времето

Отчитането на реално отработеното време, загубите на време в път и допълнителни дейности осигуряват проследяване на пълната и ефективна заетост на всеки служител. Намалява времето в планиране и назначване на задачи, показва активен списък с неназначените задачи и дава възможност за лесен избор на служители в близост до обекта.

Анализ на данни

Софтуерът за управление на полеви услуги позволява вземане на решения в реално време на база анализи за ефективно отработено време, реална себестойност и марж по услуги, обекти, клиенти, проекти, региони, отдели. Благодарение на софтуера може да се проследява детайлна информация за вложени услуги и материали по сервизни обекти, анализи и сравнения по периоди и 360 градусов поглед върху клиентите.

SBS Field Desk е софтуер за управление на полеви услуги (FSM), който се предлага в уеб и мобилна версия, с цел постигане на максимална гъвкавост и удобство. Софтуерът позволява на потребителите да управляват заявки за обслужване на място, да проследяват работни поръчки, да възлагат задачи на техници на място и да наблюдават напредъка им в реално време.

Едно от основните предимства на SBS Field Desk е неговата интеграция с ERP платформата ERP.NET. Това гарантира пълна автоматизация на процесите – от създаване на заявка за услуга до фактуриране и плащане, спестявайки време и намалявайки риска от грешки.

Софтуерът също така предлага функции като планиране, изпращане и оптимизиране на маршрута, което позволява на организациите да оптимизират своите операции и да увеличат ефективността. С възможностите за подробен анализ и отчитане потребителите могат да вземат решения, базирани на реални и точни данни, и да подобрят своята бизнес ефективност.

SBS Field Desk е подходящ за организации от всякакъв размер и индустрия, от малки фирми до големи предприятия. Софтуерът предлага рентабилно и лесно за потребителя решение за управление на операциите по обслужване на терен, повишаване на удовлетвореността на клиентите и стимулиране на растежа на бизнеса.

//smartbsoft.com/wp-content/uploads/2020/08/footer_logo_deep-1.png