За Нас

Смарт Бизнес Софт ООД#
Фирмата е основана през 2014 като стартъп проект. Към момента имаме повече от 30 успешни проекта и повече от 1500 потребителя, които работят с нашите бизнес софтуерни решения и услуги.
В Смарт Бизнес Софт полагаме всички усилия за да предложим решения, съобразени с нуждите и бюджета на всяка компания, вземайки предвид спецификите на конкретния бизнес сектор. Проектите, които сме реализирали, натрупания опит в различните индустрии, неспиращото ни любопитство и желание да прилагаме най-актуалните технологични решения при внедряване, доведе до признанието Златен партньор на ERP Bulgaria.

 

Ние сме ангажирани със 100% удовлетвореност на клиентите. Нашите консултанти дават най-доброто от себе си и отгоре, за да сме сигурни, че надхвърляме очакванията Ви.

Независимо дали внедрявате нова ERP система или актуализирате и подобрявате настоящата си система, нашата методология за внедряване е изградена на базата на дългогодишен опит, за да стартираме работа със системата бързо и ефективно.

Разбираме колко сериозно и трудно може да бъде адаптирането към новата система за Вашата компания. Нашата цел е не само да помогнем за опростряването на структурата на бизнеса, но и да подпомогнем прехода по най-добрия начин за Вашия бизнес.

Доказали сме, че сме надежден бизнес партньор, предлагащ решения, отговарящи на Вашите нужди и бюджет. Ние сме тук с правилните въпроси и най-добрите технологии в индустрията.

#
#

Ние сме бизнес консултанти, тясно ангажирани с успехите на нашите клиенти.

Нашият екип се състой от млади професионалисти, които имат съвременни знания, дългогодишен опит и неспирно се трудят за успеха на Вашия бизнес.

Познанията на нашите амбициозни колеги са във всички сфери на бизнеса, за да можем бързо и адекватно да отговорим на неограничен брой казуси, затрудняващи процеса на нашите клиенти.

В Смарт Бизнес Софт полагаме всички усилия за да предложим решения, съобразени с нуждите на всяка компания, вземайки предвид спецификите на конкретния бизнес сектор.