Eксперт не е този, който ви дава отговора, а този, който ви задава правилния въпрос

Елиаху М. Голдрат

За фирмата

“Смарт Бизнес Софт” е софтуерна компания, специализирана в областта на внедряване на бизнес софтуерни решения от клас ERP, CRM и BI.

Фирмата е основана през 2014 година стартъп проект. Към момента имаме повече от 30 успешни проекта и повече от 1500 потребителя, които работят с нашите бизнес софтуерни решения и използват нашите услуги. В „Смарт Бизнес Софт“ полагаме всички усилия за да предложим решения, съобразени с нуждите и бюджета на всяка компания, вземайки предвид спецификите на конкретния бизнес сектор.

Проектите, които сме реализирали, натрупания опит в различните индустрии, неспиращото ни любопитство и желание да прилагаме най-актуалните технологични решения при внедряване на бизнес софтуерни решения доведе и до признанието Златен партньор на ERP Bulgaria – софтуерна компания с над 20 годишна история, разработила ERP платформата EnterpriseOne.

Нашата мисия

Ние сме ангажирани със 100% удовлетвореност на клиентите. Нашите консултанти дават най-доброто от себе си, за да сме сигурни, че надхвърляме очакванията Ви.

Независимо дали внедрявате нова ERP система или актуализирате и подобрявате настоящата си система, нашата методология за внедряване е изградена на базата на дългогодишен опит, за да стартираме работа със системата бързо и ефективно.

Разбираме колко сериозно и трудно може да бъде адаптирането към новата система за Вашата компания. Нашата цел е не само да помогнем за опростряването на структурата на бизнеса, но и да подпомогнем прехода по най-добрия начин за Вашия бизнес.

Доказали сме, че сме надежден бизнес партньор, предлагащ решения, отговарящи на Вашите нужди и бюджет. Ние сме тук с правилните въпроси и най-добрите технологии в индустрията.

Екип

Ние сме бизнес консултанти, тясно ангажирани с успехите на нашите клиенти.

Нашият екип се състои от професионалисти, които имат необходимите знания, дългогодишен опит и неспирно се трудят за успеха на Вашия бизнес.

Познанията на нашите амбициозни колеги са във всички сфери на бизнеса, за да можем бързо и адекватно да отговорим на неограничен брой казуси, затрудняващи нашите клиенти, както и да помогнем за повишаване на ефективността на бизнес процесите.

В „Смарт Бизнес Софт“ полагаме всички усилия за да предложим решения, съобразени с нуждите на всяка компания, вземайки предвид спецификите на конкретния бизнес сектор.

//smartbsoft.com/wp-content/uploads/2020/08/footer_logo_deep-1.png