Светът на услугите е конкурентен. Каквото и да предоставяте на клиентите си,  изискванията им винаги се повишават. Най-минималната грешка може да доведе до загубата им.

Компании, отличаващи се с предоставянето на висококачествени и навременни услуги, могат да оцелеят и да придобият дял на пазара в сектора. Останалите рискуват да затънат. Ключът е да тръгнете по верния път и да станете лидери, да спечелите в надпреварата. Ето няколко възможности за усъвършенстване на предлаганите услуги на терен:

Предложете допълнителна услуга като бонус. За начало се освободете от хартиени формуляри и познатите Excel таблици. Преминете към подхода на дигитализация. Управлението на услуги на терен чрез софтуер ще помогне на техниците да преодставят по-добра услуга.

Жонглирайте със спешните задачи. С  възможностите за локализиране и детайлно планиране на такъв продукт може да възложите подходящата работа на най-добре подготвения за нея техник и то в точното време. Така ще забравите за недоволни клиенти, които да чакат за услуга. Можете да изпратите най-специализирания техник в съответния вид задача и то възможно най-бързо между две други поръчки. Да жонглирате с времето е по-сложно с електронна таблица.

Прибавете още едно сервизно обаждане всеки ден.  С помощта на FSM софтуер се подобрява продуктивността на техниците и могат да изпълняват една или повече допълнителни поръчки, защото детайлното планиране минимизира загубата на време в пътуване.

По-доброто познаване на клиентите означава допълнителни продажби.  С FSM можете да съберете цялата необходима информация за клиентите, история на поръчаните услуги и техническите инструкции. Така могат да им бъдат предложени допълнителни свързани услуги, което да доведе до увеличение на приходите на компанията.

Планирайте подробно и изчерпателно услугите. Управлението на времето за пътуване и отговаряне на поръчка е едно от най-важните предимства в този тип работа. Осигурете си възможност за бдителен и подробен контрол на графика. Ако все още сте на фаза с хартия или Excel, се отдалечавате от нивото на организация, предлагано от конкуренцията.

За да бъдете на прав път, се нуждаете от FSM. Подуктът ще помогне на организацията да работи професионално при взаимодействието с клиентите и във вътрешните дейности.

Следите качеството на работа.  Добре разработеният FSM софтуер помага да проследявате кога пристигат техниците, за колко време извършват работата. Можете да резюмирате статистика и да оформите индикатори за всяка поръчка по целви групи и дейности по ваше усмотрение.

Изпълнявате си коректно договорните задължения.  Имате разбираем, подробен поглед върху качеството на услугите, следите продуктивността във времето, предлагате експедитивни услуги.

Всичко това е изключително важна информация, с която работи една процъфтяваща фирма. Позволява да се провежда проследяване в почти реално време  на бързина и качество на услугите, посочени в споразуменията с клиентите.  FSM отчита кои услуги са приключени и фактурирани, за да не губите пари при  нетаксувани поръчки.  Такова явление се среща често в областта на услугите.

SBS Field Desk е специализиран софтуер за управление на задачи, който намалява разходите и повишава ефективността, чрез оптимизация и автоматизация на процесите и дейностите. Всички действия се отразяват в реално време без загуба на данни. Пълната дигитализация на процеса осигурява по-добър контрол и по-бързо фактуриране. В реално време може да се проследи ефективната заетост на служителите, местоположението им и вложените услуги и материли по сервизни обекти. Вградените BI анализи са лесни за използване и помагат за вземане на бързи и правилни решения.

Софтуерът има WEB версия и Android приложение. Може да бъде интегриран с платформата ERP.NET за пълно автоматизиране на процесите – от създаване на заявка, до нейното фактуриране и плащане.

//smartbsoft.com/wp-content/uploads/2020/08/footer_logo_deep-1.png