Power BI e специализирано аналитично решение, което дава възможност да свържете голяма база от данни и да осигурите важни за бизнеса интерактивни справки. По този начин получавате визуализации и доклади бързо и лесно, като имате възможността да ги споделяте с хора от Вашата организация, в интернет и чрез мобилни устройства.

Как да разберете дали Power BI е подходящ за вашата организация? Ето пет причини да изберете Power BI:

Бърз старт

Ще можете да получите информация от различни източници на данни. Настройките за свързаване с Power BI са лесни и бързи.

Получавате информация в реално време

Индикативните таблици и доклади в реално време позволяват по-бързото достигане до важната информация за ръководното ниво на фирмата. Сигурното и бързо споделяне на информацията дава възможност за своевременни действия на база актуални данни. Имате възможност и за получаване на уведомления при конкретни критерии за спешност.

Придава значение на данните

Power BI обработва и филтрира голям обем данни на база предварително зададени критерии, за да отговори на конкретни въпроси, които са важни за бизнеса.

Съхранява и интегрира информация от различни източници

Различните източници на информация не позволяват общ поглед и анализ на ситуацията динамично във всеки един момент. Power BI обединява и унифицира данните.

Рационализирано публикуване и разпространение

Вместо да изпращате по имейл големи файлове или да ги поставяте на споделено устройство, можете да качвате отчети и визуализации в Power BI. Информацията ще се опреснява при всяко актуализиране на базовия набор от данни.

//smartbsoft.com/wp-content/uploads/2020/08/footer_logo_deep-1.png